/ Diensten

Expediteur
zeetransporten
wereldwijd

Uw goederen op tijd geleverd op bestemming tegen een correcte transportkost? Dat vindt u het belangrijkste. En dat is precies wat onze expediteurs voor u regelen. Daarvoor gebruiken ze hun expertise in commodity logistics via zeevervoer en brengen zo uw transport tot een goed einde.

Wilt u meer weten over onze aanpak?

Armos
Armos

Uw persoonlijke expediteur

Armos is als expeditiekantoor niet de grootste speler op de markt. Net daarom ligt onze focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Zo verschepen en behandelen we alle soorten goederen zoals staal, hout, recycleerbare goederen en ook projectladingen. Als stukgoed of per container. Daarnaast krijgt u uw eigen expediteur als aanspreekpunt.

Grondige dossierkennis


Uw expediteur kent uw dossier tot in de puntjes. Meer dan een klant bent u vooral een partner voor wie we graag dat stapje verder gaan.

Probleemoplossend werken


Loopt er iets niet zoals gepland? Dan brengt uw expediteur u daarvan meteen op de hoogte én zorgt hij voor een gepaste oplossing. Want een open en eerlijke communicatie is de basis van een goede samenwerking.

Adviserende rol


De troef van Armos is onze uitgebreide kennis en die delen we graag met u. We helpen u dan ook met al uw vragen over internationaal zeevervoer en alles wat daarbij komt kijken.

Uw expediteur regelt uw transport 
tot in de puntjes. Reken daarbij op 
een persoonlijke aanpak met oog 
voor uw vragen en noden.

Expediteur transport stukgoed en containers

1 - wereldwijde expeditie

Wij versturen uw goederen per zeevracht naar waar u maar wilt. Doordat we lid zijn van meerdere agentuurnetwerken staan we in nauw contact met betrouwbare logistieke partners over de hele wereld. Zo hebben wij op elke bestemming een aanspreekpunt dat helpt om uw transport vlekkeloos te laten verlopen.

2 - voor- & natransport, opslag, laden/lossen

Voordat uw goederen worden verscheept, leggen ze al een hele weg af. Ook deze planning nemen wij voor onze rekening. Vanaf het voortransport van uw container of stukgoederen met de vrachtwagen of lichter, de tijdelijke opslag tot de belading op het vrachtschip. U hoeft maar één ding te doen: ons de opdracht geven.

3 - douaneformaliteiten

Bij ex- en import komen de onvermijdelijke douanedocumenten kijken. Daarom regelt uw expediteur naast het transport ook alle douaneformaliteiten in samenwerking met onze douaneagent.

Over importen en luchttransporten


Onze expertise ligt op wereldwijd zeevervoer van staal, houtproducten, recyclables en projectladingen. Maar wat als u goederen wilt importeren of versturen als luchtvracht? Ook die transporten wikkelen wij voor u met veel zorg af.

Ship-Shape: 
onze partner tussen wal en schip

Als expediteur regelt Armos uw transport. Daarnaast werkt ons team ook nauw samen met scheepsagent en -bevrachter Ship-Shape. Zo heeft Armos ook de spreekwoordelijke juiste man op de juiste plaats. Ship-Shape verdedigt uw belangen als bevrachter. En als schakel tussen schip en wal volgt het uw zeevracht op de voet.

Laat uw zeetransport over aan 
uw expediteur

Schakel Armos in als uw expediteur en krijg: